Home | Team | Ümran Kayahan Gültekin

Ümran Kayahan Gültekin

BIG-nummer: 29916225904

In 2012 ben ik afgestudeerd aan de Fontys Hogescholen in Eindhoven als fysiotherapeut. Na een korte waarneming elders ben ik in 2013 in deze praktijk van start gegaan. In 2015 heb ik me gespecialiseerd als Oedeemtherapeute. 

Fysiotherapie is een vak dat ik met veel plezier uitoefen. Doordat iedere patiënt anders is, blijft het een uitdaging om doelen op te stellen en samen met de patiënt te werken aan herstel.

Door mijn specialisatie Oedeemtherapie behandel ik veel patiënten in de richting Oncologie. Dit komt voor de meeste mensen in een gevoelige periode, waarbij ik graag help en coach om deze periode te overbruggen. Persoonlijk contact met de patiënt vind ik erg belangrijk.

Mijn werk is heel veelzijdig. Zo ben ik bijvoorbeeld ook gespecialiseerd in looptrainingen voor patiënten met perifeer vaatlijden en geef ik medische fitness.

Naast het Nederlands spreek ik ook Turks. Turkse patiënten die beperkt Nederlands spreken kunnen bij mij terecht voor fysiotherapeutische behandelingen in eigen taal. Ook patiënten met een andere achtergrond zijn uiteraard van harte welkom. 

Ik werk op dinsdag, donderdag en vrijdag en ben voornamelijk aanwezig op de locaties Veghel en Best.