Home | Team | Roos Koeter

Roos Koeter

In 2007 ben ik afgestuurd als algemeen fysiotherapeut aan de Fontys Hogeschool Eindhoven.

Al heel snel ben ik een cursus gaan volgen om patiënten met duizeligheid te kunnen behandelen, vestibulaire revalidatie. Hier heb ik mij nog verder in verdiept en gespecialiseerd. Onder andere door de Master Vestibulaire Revalidatie te volgen aan het NPI. Het onderzoeken, diagnosticeren en behandelen van deze, vaak zeer beperkende en beangstigende, klachten geeft mij een enorme voldoening.

Naast deze specialisatie behandel ik mensen met symptomatisch perifeer arterieel vaatlijden (sPAV). Deze aandoening, in de volksmond beter bekend als “etalagebenen”, uit zich door pijnklachten in de kuiten tijdens het lopen en ontstaat door verstopte bloedvaten.

Naast deze twee specialisaties werk ik als algemeen fysiotherapeut wat mijn werk zeer veelzijdig maakt. Regelmatig volg ik dan ook cursussen op diverse vakgebieden zoals oa. Mulligan, artrokinetische benadering van de plexus lumbalis.

Tot slot ben ik nog gespecialiseerd als Osteopaat voor Dieren: www.RoosKoeter.nl. Ik werk daarom deeltijd voor de humane fysiotherapie en deeltijd zelfstandig als osteopaat voor dieren.

 

Benieuwd wat patiënten van mij vinden of zelf een ervaring achterlaten?
Klik hier: Zorgkaart Nederland.