Home | Team | Maarten de Ridder

Maarten de Ridder

Ik ben in 2003 afgestudeerd aan Fontys hogescholen in Eindhoven. Na een kort verblijf in Duitsland, ben ik werkzaam geweest bij een landelijk bedrijf dat zich bezighield met bedrijfs- en arbeidsfysiotherapie en training. Hierna heb ik heb meer dan 10 jaar gewerkt bij een particuliere praktijk in Geldrop. Aansluitend heb ik gewerkt bij een groot landelijk opererend bedrijf als algemeen fysiotherapeut met nadruk op rug en schouderklachten. Sinds december 2017 ben ik werkzaam bij NXT Fysio

Mijn bijzondere interesse gaat uit naar arbeidsfysiotherapie en daarnaast de aandachtsgebieken schouder-, rug- en long-problematiek. Samen met mijn collega’s ga ik op zoek naar de beste manier om u met uw klachten te helpen. Het werken met patiënten met klachten aan het bewegingsapparaat en dan met name aan de schouder is het mooiste werk wat er is.

Het is een uitdaging om de patiënt weer te helpen zijn of haar doelen te bereiken. Voor elke patiënt een passende en effectieve manier vinden om van de kalchten af te komen is wat mijn werk zo mooi en interessant maakt!

Ik ben aanwezig op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag en ben dan met name te vinden op de praktijklocaties in Volkel en Odiliapeel.

Mijn aandachtsgebieden zijn: